• Share

Back to basics: evenimente scoase din masina timpului

Back to basics: evenimente scoase din masina timpului

 

Ne intoarcem nitel in timp si privim in jur: de la poezie, balet si Eminescu, la legende ale muzicii si redescoperiri ale sinelui prin metode traditionale, weekend-ul acesta ne axam pe oldies but goldies! O metoda terapeutica numai buna sa-ti dai seama cine esti si ce cauti aici, in lumea asta plina de experimente si schimbare. Nu-ti face griji, e o masina a timpului temporara, ne intoarcem in alte noastre vremuri incepand cu saptamana viitoare!

 

 

 

orchestra nationala radio tiberiu soare

Orchestra Nationala Radio - dirijor Tiberiu Soare

 

 

Seara si noaptea de vineri se anunta plina de redescoperiri. Incepe cu sinele, la Omra Elias, intr-un concert de 7 sunete corespunzatoare fiecarei chakre, pentru o sensibilizare a zonelor neexplorate ale constiintei.

 

Apoi ne deplasam in timp cu Orchestra Nationala Radio si al sau celebru dirijor Tiberiu Soare, care vor interpreta lucrari semnate George Enescu, Constantin Silvestrim Sigismund Toduta si Paul Constantinescu la Sala Radio. Invitatul special este flautistul Bogdan Stefanescu, detinator al unui flaut de aur de 18 carate! Extra: concertul va fi difuzat live si pe plan international!

 

Timpuri Noi au facut istorie pe scena pop-rock romaneasca si nu par sa se opreasca prea curand: poti sa-i vezi vineri, live, la Clubul Taranului, intr-un concert intim.

 

Dupa auditie intra la fix si un party: Daddy G, membru fondator al Massive Attack promite un DJ set memorabil la Atelierul de Productie. Si daca tot vorbim de trupe celebre, poti sa asculti o noapte intreaga piese marca Depeche Mode intr-un party dedicat in totalitate lor la Ageless.

 

 

Sambata, pe timp de zi, fii patriot: Eminescu te asteapta la sediul nou al Bibliotecii Universitare intr-o expozitie de arta plastica si omagiala. Tot in spirit patriotic, afla cum au contribuit artele la definirea identitatii romanesti, intre anii 1830 - 1930: Mitul National la Muzeul National de Arta.

Campul de lupta al Razboiului impotriva taranimii este MTR-ul, unde sunt prezentati anii colectivizarii, si anume 1949 - 1962.

Distribuie