Covaci, Centrul Vechi, 3, Bucuresti
In secolul XIX, Ion Luca Caragiale si-a descoperit pasiunea de fauritor de berarii, iar Beraria Nenea Iancu din Centrul Vechi incearca sa reinvie spiritul berii de la 1900.
Acest restaurant cu meniu specific romanesc, se deosebeste in mod evident nu numai prin nota interbelică distinctă unică si originală, dar si prin sortimentul variat al celor mai bune beri nationale si internationale.
Berea Nenea Iancu este este servită aici la sticlă sau la halbă (draught), bere blondă specială sau nefiltrată, o bere produsă in Germania, pentru asigurarea celei mai inalte calităti si satisfactia absolută a cunoscatorilor de bere (vedeti comentariile degustătorilor de bere din pagina noastră) si articole din editoriale importante cu privire la berea Nenea Iancu.
Berea Nenea Iancu a fost lansată pe piata Românească de Bavarom, cel mai mare importator independent de bere din România si este o bere produsă din patru ingrediente de bază: apă, hamei, malţ din grâu şi malţ din orz, după un procedeu natural de fermentaţie ce durează 45 de zile.
Berea Nenea Iancu se comercializeaza în două sortimente: bere blondă de tip “Munchener Lager" cu o concentraţie de alcool de 4.9 grade şi bere nefiltrată de tip “Weiss” cu o concentraţie de alcool de 5.1 grade. S-a decis de către patronatul Român ca berea Nenea Iancu sa fie produsă de cei mai buni profesionisti in domeniu, adica in Germania, respectiv în oraşul Memmingen din landul Bavaria.
Trebuie sa tinem cont si sa ne mândrim ca reţeta berii Nenea Iancu este unică şi este realizată de producătorul german exclusiv pentru marca de bere românească.