C.A.T.O. - My Place

Shopping Imbracaminte

Adresa

Bulevardul Garii, Gara, Brasov

Program

  • L - D09:00 - 22:00

Contact

  • Telefon fix0268410484
  • Telefon fix0268410487
  • Websitehttp://www.my-place.ro/
  • Telefon mobil0744657990
  • Telefon fix0268410006

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Conceptul magazinelor C.A.T.O. este acela de multibrand, adunand sub aceasta marca branduri exclusiviste din Italia si Franta, unele dintre ele fiind foarte cunoscute la nivel international: Sexy Woman, Absolut Joy, Gaudi, Rosso di Sera, Karl Momoo, Primo Emporio, Y+Y Paris, etc.

 

Denumirea C.A.T.O este rezultatul unor prescurtari de cuvinte cu trimitere directa la domeniul fashion, si anume: Clothing, Accessories and Trends Outlook = C.A.T.O. Prin urmare, C.A.T.O. reprezinta o conceptie despre imbracaminte, accesorii si trenduri in materie de moda.

 

Clientela caruia se adreseaza este una cu personalitate, din mai multe domenii de activitate: de la tineri rebeli care vor sa uimeasca, la persoane din showbiz, precum si oameni de afaceri. Clientul C.A.T.O. este un client inteligent, care pune pret pe imaginea sa, pe calitate si care imbina cu succes viata cotidiana cu cea mondena, in toate acestea vestimentatia avand un rol esential.

 

C.A.T.O. are o arhitectura si un design interior special create pentru aceasta marca.
Colectiile sunt foarte bine structurate: de la tinute casual, la tinute extravagante, chic, pline de imaginatie si contraste puternice, pana la cele mai in voga accesorii, de asemenea "made in Italy".

Distribuie