Jolidon - Eliana Mall

Shopping Imbracaminte

Adresa

Bazaltului, Bartolomeu, Brasov

Program

  • L - S10:00 - 21:00
  • Duminica11:00 - 21:00

Contact

  • Telefon fix0268549030
  • Websitehttp://www.jolidon.ro/

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Infiintata in 1993, cu capital privat integral romanesc, Jolidon este liderul pietei romanesti de lenjerie si costume de baie.. De 6 ani Jolidon lanseaza noi colectii cu prilejul saloanelor mondiale.Lider de piata infiintata in 1993, cu capital privat integral rominesc, Jolidon este liderul pietei rominesti de lenjerie si costume de baie.
Dupa 11 ani de activitate, compania are peste 1.200 de angajati si un lant de 26 magazine proprii, numai in Rominia. Lenjeria si costumele de baie sunt exportate in intreaga lume: Italia, Franta, Ungaria, Germania, Elvetia, Belgia, Slovenia, Croatia, Polonia, Letonia, Rusia, Austria, Cipru, Malta, SUA, Canada, Japonia, Africa de Sud, Liban, Israel.

Prezenta externa, Investitiile Jolidon in afara tarii se inscriu pe axa modei: Milano - Paris - New York. in anul 2000 Jolidon a infiintat Jolidon Hungary KFT la Budapesta, din anul 2001 Jolidon Italia SRL la Milano, iar din 2003 s-a deschis Jolidon France SARL cu sediul in Paris. Jolidon este o prezenta internationala bine cunoscuta la cele mai prestigioase saloane internationalele de profil.
De 6 ani Jolidon lanseaza noile colectii cu prilejul saloanelor mondiale cele mai mari in domeniu: la SIL Marca de succes
Paris, la finele lunii ianuarie Jolidon lansea-za colectiile pentru toamna-iarna si respec-tiv la Lyon Mode City, la finele lunii august, colectiile pentru primavara-vara pentru lenjerie si cu un an inainte de sezonul es-tival colectia de costu-me de baie.
in cei 11 ani Jolidon a devenit un competitor serios si recunoscut in circuitul mondial al lenjeriei si balneair-ului prezentind produsele fanion ale colectiilor alaturi de mari case de moda sau brand-uri din intreaga lume.

Distribuie