Mondex - Iulius Mall

Shopping Imbracaminte

Adresa

Aristide Demetriade, Mall, Timisoara(Demisol)

Program

  • L - J10:00 - 22:00

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

MONDEX produce şosete şi ciorapi din bumbac 100% sau amestec cu poliamidă, şosete şi ciorapi elasticizati cu elastan, precum şi din alte tipuri de fire a căror fineţe corespund utilajelor de tricotat (fire Acryl, modal, lână, termolite, microfibră etc.)

Alături de gama completă de produse – şosete şi ciorapi – prezentate sub brandul MONDEX vă oferim şi gama nouă de produse de lenjerie: slipi, boxeri, maiouri, tricouri, jackete tip fleece pentru copii, femei, bărbaţi, prezentate sub marca TUAREG. Toate aceste produse le puteţi găsi în magazinele Mondex din ţară.

Începând cu anul 2005 am dezvoltat o reţea naţională de magazine purtând numele firmei şi brandul MONDEX, reţea care s-a dezvoltat de la 5 magazine la finele lui 2005, la 76 de magazine la finele lui 2010 şi în expansiune continuă în viitor spre 130 de magazine.

Ele sunt plasate, în majoritate, în galeriile centrelor comerciale mari (CARREFOUR, REAL, COLLIERS, AUCHAN, IULIUS MALL, POLUS CENTER ş.a.) dar şi în fostele magazine comerciale din marile oraşe reamenajate în stilul comerţului modern.

 

Distribuie