Adresa

Avram Iancu , Floresti, Cluj-Napoca

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

  • Telefon fix0364413422
  • Email[email protected]
  • Websitehttp://www.poluscentercluj.ro
  • Websitehttp://www.nissa.ro

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

”Nissa are plăcuta misiune de a pune la dispoziţia domnişoarelor şi doamnelor ireproşabilul stil clasic-modernizat, feminin, rafinat, versatil, orientat spre detaliu...acea garderobă ce o însoţeşte în toate aspectele evoluţiei stilului propriu de viaţă. Nissa oferă o alternativă sofisticată pentru toate femeile cu atitudine, pentru cele ce îşi doresc întotdeauna să arate bine în cea mai adaptabilă accepţiune a stilului clasic – o alternativă pentru tinerele ambiţioase care-şi construiesc gamă de ţinute office odată cu impresionanta evoluţie din cariera lor ...până la curajoasele mame a trei copii.

Ne străduim cu profesionalism şi implicare să fim sfătuitorul cel mai de încredere şi să vă sprijinim mereu în alegerea făcută.”

 

La Polus Center ai de ales din peste 180 de magazine care îţi oferă cea mai diversificată gamă de produse. Astfel, poţi fi sigur că mereu vei găsi ceea ce ţi se potriveşte.

La Polus Center găsiţi cele mai bune branduri internaţionale şi locale. Vă puteţi satisface pofta de cumpărături la Zara, Bershka, New Yorker, Il Modo, Media Galaxy, Debenhams, L`Occitane şi multe altele. Şi pentru că nu vrem să vă lipsească nimic la Polus Center găsiţi nu mai puţin de şapte unităţi bancare.


Distribuie