Adresa

Avram Iancu , Floresti, Cluj-Napoca

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Magazinele Pada Murre oferă clienţilor o gamă variată de îmbrăcăminte pentru bărbaţi, încercând să aducă în fiecare sezon ultimele tendinţe în modă.

Confecţii bărbătesti marca Pada Murre: ţinute business, casual, office (costume, cămăşi, cravate, blugi, pulovere, accesorii)se adresează unui segment larg de cumpărători , putând satisface orice gusturi.

Pada Murre promovează o gamă de îmbrăcăminte, abordând un stil ce porneşte din eleganţă, făcându-ne remarcaţi prin calitate.

Azi suntem buni dar în continuare ne perfecţionăm pentru a deveni cei mai buni, mereu pe gustul clienţilor, cu colecţii noi.

 

La Polus Center ai de ales din peste 180 de magazine care îţi oferă cea mai diversificată gamă de produse. Astfel, poţi fi sigur că mereu vei găsi ceea ce ţi se potriveşte.

La Polus Center găsiţi cele mai bune branduri internaţionale şi locale. Vă puteţi satisface pofta de cumpărături la Zara, Bershka, New Yorker, Il Modo, Media Galaxy, Debenhams, L`Occitane şi multe altele. Şi pentru că nu vrem să vă lipsească nimic la Polus Center găsiţi nu mai puţin de şapte unităţi bancare.


Distribuie