Sprider - Iulius Mall

Shopping Imbracaminte

Adresa

Aristide Demetriade, Mall, Timisoara(Etaj)

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Dupa inaugurarea primului magazin de retail in 1992, SPRIDER STORES a dezvoltat o retea puternica de vanzari in Grecia, care continua sa se extinda si in prezent, numarand anul trecut 83 puncte de vanzare si acoperind in total o suprafata de 108.000 m2. 

Insa istoria SPRIDER a inceput cu multi ani in urma, in 1978, cand Athanassios Argyros, fondatorul SPRIDER STORES, paraseste compania detinuta impreuna cu fratele sau si intemeiaza ARGYROS S.A., actuala SPRIDER S.A., a carui activitate principala era producerea si distributia de costume de baie si haine sport. 

Cresterea treptata a companiei si deschiderea primului magazin de retail sunt incununate la inceputul anilor '90 cu doua premii pentru calitatea produselor obtinute la Exhibitia de la Barcelona respectiv la Exhibitia de Plovdiv, Bulgaria. 

1999 este un an de referinta pentru SPRIDER STORES, datorita achizitiei a 80% din actiunile companiei de catre Hatziioannoy Group, ceea ce deschide noi perspective de afaceri. Un an mai tarziu este achizitionata licenta pentru importul si distributia produselor Le Coq Sportif si este infiintat Sprider Bulgaria, tintindu-se astfel o prezenta activa pe piata din Balcani. 

In 2003 reteaua de magazine Sprider Stores atinsese deja 22 de puncte de vanzare, compania impunandu-se drept una dintre cele mai mari lanturi de retail din sud-estul Europei. Penetrarea pe piata din Balcani este continuata in 2006 prin deschiderea unor noi puncte de vanzare in Sofia, Bulgaria si Skopje, Macedonia. 

Incepand cu 2007 calitatea produselor Sprider devine disponibilia si pe piata din Romania prin deschiderea a cinci magazine in tara noastra. In ciuda crizei economice mondiale, Sprider Stores a continuat sa-si implementeze planul de dezvoltare si in 2008, prin deschiderea a 35 noi puncte de vanzare, intrand si pe pietele de moda din Cipru si Polonia. 

Anul trecut a consemnat o premiera in catalogul SPRIDER prin introducere unei noi linii de produse sub denumirea SPRIDER Home, cuprinzand accesorii si obiecte decorative pentru casa. 

In prezent reteaua de magazine din Grecia reprezinta 78% din totalul punctelor de vanzare ale companiei cu 83 de magazine raspandite strategic pe tot teritoriul tarii, antcipandu-se prezenta a peste 100 de magazine in 2011 conform planului de dezvoltare. 

Considerand ritmul rapid de dezvoltare al companiei din ultimii 10 ani, expansiunea Sprider Stores nu a putut fi limitata doar in interiorul granitelor Greciei. Printr-o strategie solida si bine definita, Sprider Stores este in prezent activ in alte cinci tari din sud-estul Europei, mai exact in Romania, Bulgaria, Macedonia, Cipru si Polonia cu 24 de puncte de vanzare, planificand sa depaseasca 50 de magazine in 2011. 

Motivul cresterii continue al lui SPRIDER STORES este varietatea si calitatea impecabila a produselor oferite la cele mai accesibile preturi de pe piata. SPRIDER respecta personalitatea si dorintele fiecarui client, reusind sa aduca moda in viata de zi cu zi a intregii familii.

Distribuie