Stefanel - City Park

Shopping Imbracaminte

Adresa

Bulevardul Alexandru Lapusneanu, Tomis III, Constanta(In incinta City Park, Etaj 1, Park Level)

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Acces persoane cu dizabilitati motorii

Descriere loc

Cu o istorie de 50 de ani, marca Stefanel a devenit simbolul stilului italian, al calitatii si al traditiei, sinonima cu libertatea in modul de a se imbraca, cu moda inovatoare si design-ul accesibil, contemporan, cu imaginatia si creativitatea. Stilul Stefanel se potriveste in orice situatie, este echilibrat, niciodata vulgar, iar tricotajele sunt protagoniste absolute. Piesele vestimentare sunt usor de combinat, pot fi transformate si reinterpretate in functie de exigentele si de stilurile personale.

Colectiile oferite se inspira dintr-un stil de viata solar si in continua schimbare, din ideea de eleganta moderna, proaspata, capabila de a se adecva si reinventa in mod continuu si dintr-o libertate de forme, culori si inteligenta creativa, colectii modelate prin constanta mediere intre succes si divertisment, intre cariera si timp liber.

In Romania, Stefanel este prezent pe piata din anul 1991 si detine astazi 10 magazine in Bucuresti si in principalele orase ale tarii. Prezenta indelungata pe piata romaneasca i-a adus notorietate, imaginea magazinelor si a personalului, campanile publicitare si atentia deosebita fata de client, contribuind la dezvoltarea si succesul marcii. Fiecare element de arhitectura al magazinelor este desenat sa ofere clientilor un spatiu prietenos in care acestia sa se simta confortabil, iar personalul este instruit sa creeze o relatie placuta si de durata cu clientul, bazata pe fidelitate. 

Distribuie