Yokko - City Park

Shopping Imbracaminte

Adresa

Bulevardul Alexandru Lapusneanu, Tomis III, Constanta(In incinta City Park, Etaj 1, Park Level)

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Acces persoane cu dizabilitati motorii

Descriere loc

Yokko este o marca romaneasca  renumita prin calitatea si prin feminitatea modelelor oferite. Compania a fost infiintata in anul 1997, hainele fiind produse in fabrica Yokko din Bucuresti, cu tesaturi si accesorii alese, de la producatori renumiti. Tinutele sunt completate de pantofi comozi si eleganti, importati din Italia si Spania.

Daca garderoba ta trebuie improspatata si daca vrei sa te simti din nou vesela si frumoasa, dar ai agenda incarcata si nu ai timp de cautat, intra in magazinul Yokko din City Park Mall si rasfata-te cu modelele "spumoase", din ultima noastra colectia.

Tinutele de seara, accesibile ca pret, sunt simple si elegante, in culori de alb, negru sau rosu, cu accesorii rafinate din Swarovski sau completate de elemente si flori realizate manual. La tinutele de zi predomina culorile si imprimeurile viu colorate, iar ca accesoriu nelipsit este cureaua de lac ingusta sau lata, ce subliniaza talia.  Oricare ar fi stilul tau, casual sau sobru, te vei indragosti iremediabil de hainele si serviciile impecabile oferite de Yokko.

Distribuie