• Share

Mamele din Baia Mare au infiintat Targul de dor copilaresc. Ce s-a intamplat la prima editie

Mamele din Baia Mare au infiintat Targul de dor copilaresc. Ce s-a intamplat la prima editie

 

"Targ de dor copilaresc", organizat la Baia Mare, a adunat zeci de mamici antreprenoare, parinti, copii si bunici, care au admirat, prezentat sau cumparat haine pentru bebe, sapunuri sau carti de colorat. Organizatorii si-au dorit sa vina astfel in ajutorul parintilor de copii mici. La eveniment au participat atat antreprenori care si-au expus produsele, cat si mamici care au venit cu hainute ramase mici pentru micutii lor.

 

 

Zilele trecute s-a desfasurat in Baia Mare prima editie a "Targului de dor copilaresc". Zeci de mamici, tatici si bunici au trecut pragul targului, fie ca antreprenori, fie ca si clienti. Evenimentul a reunit sub aceeasi idee mamici care au prezentat hainute crosetate, carti de colorat, sapunuri, prajituri, haine pentru bebe, dar si parinti veniti sa aduca o bucurie micutilor. Unii parinti au venit cu hainele mai vechi, ramase insa mici, pe care le-au schimbat cu unele cu marimea potrivita.

Targul n-a dus lipsa de cumparatori, mai ales ca organizatorii au dat asigurari ca cele mai multe produse sunt naturale. Parintii s-au plimbat printre standurile cu haine pentru bebe, prajituri, carti de colorat si diferite produse destinate celor mici. Copiii care au vizitat targul au ramas si ei impresionati, mai ales ca au avut posibilitatea sa guste o serie de bunataturi.

Irina Lesiu, organizator, sustine ca toate produsele prezentate in cadrul evenimentului sunt naturale: "Au venit mame care vand sau schimba hainute. Scopul este sa aducem in prim-plan tot ceea este bun pentru copil. Totul este natural aici, nimic toxic. Ne este foarte dor de tot ceea ce este natural", a declarat aceasta pentru Stirile Pro TV.

A fost prima editie a "Targului de dor copilaresc", insa organizatorii nu se opresc aici. Datorita succesului de care a avut parte, acestia isi doresc sa faca o traditie din acest eveniment. De altfel, asociatiile de mamici din Romania se implica tot mai mult in proiecte sociale. Zilele trecut, Asociaţiei Mame Creative Copii Sanatosi (MCCS) din Giroc - Timis - a demarat o campanie umanitara de strangere de fonduri pentru copiii cu probleme medicale, care au nevoie de transport la spitalele din alte judete. In cadrul acestei campanii, parintii pot dona haine pentru bebe, pentru adulti, bijuterii sau diferite lucruri. Aceste vor fi scoase la vanzare si banii vor merge spre familiile care au nevoie de sprijin pentru a-si transporta copiii la spitalele din alte localitati.

Distribuie