Targ de Joburi – Career Fest

Targ de Joburi – Career Fest

Cand si unde

Descriere eveniment

Career Fest este un proiect orientat catre studenti, absolventi sau persoane care isi doresc o cariera in domeniul limbilor straine, asa ca oricine se regaseste pe aceasta lista este invitat.

Cariera incepe inca din primul an de facultate iar primul pas in a-ti lua un job este sa participi la targurile de joburi.

Targurile de joburi nu mai sunt de mult ceva nou. Avem o frecventa imbucuratoare a acestora, atat in Bucuresti cat si in principalele orase din tara.

Ce difera este nivelul la care sunt organizate si segmentarea ofertei intr-o zona foarte clara, intr-o incercare de a face o preselectie cat mai buna a candidaților de la prima intalnire.

Career Fest este un targ de joburi in cadrul caruia vorbitorii de limbi straine vor putea afla informatii, pune intrebari si clarifica diverse nelamuriri cu privire la ofertele de pe piata muncii direct de la sursa. 

Companiile participante isi vor prezenta cerintele si ofertele in perioada 20-21 martie intre orele 10-16, iar standurile acestora vor fi amplasate in Holul de Marmura al Facultatii de Litere, strada Edgar Quinet, nr. 5-7.